Loading... (0%)

Primăria Comunei Șaru Dornei și Căminul Cultural „Neagra Șarului” , vă invită sambata 17 decembrie 2022, la ora 17,00, si la ora 19,00 în sala mare a Căminului Cultural „Neagra Șarului”, la un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun intitulat „Stai cu mine de Crăciun”, cu îndrăgitul interpret Paul Surugiu-FUEGO.
Devenit deja un simbol al Crăciunului, pentru numeroasele sale melodii dedicate sărbătorilor, peste 200 de piese de succes cu tematică de iarnă, Paul Surugiu-Fuego pornește la drum prin țară, într-un turneu național maraton, alături de band-ul său format din muzicieni aparte, cu un spectacol special, de suflet, plin de emoții și nostalgii – ”Stai cu mine de Crăciun”!
În stilul său caracteristic, Paul Surugiu propune publicului o serie întreagă de trăiri, surprize, momente pline de umor, dar și de amintire. Două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă, prevestind venirea Crăciunului. Melodii precum ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena, într-un concert bazat pe interpretare, pe suflet, pe recitări și versuri înalte și o întreagă stare de bine. Inrarea este gratuita!